Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έφτασε στα γραφεία της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας dimarxe.gr και αφορά τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα  ο Γιώργος Πατούλης έχει χρησιμοποιήσει επανειλημμένως τα φορτηγά του Δήμου Αμαρουσίου ώστε να μεταφέρει πράγματα από την οικία του σε άγνωστο προορισμό. Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που έφτασε στο dimarxe.gr είναι αποκαλυπτική.

Με τα διακριτικά «Δήμος Αμαρουσίου» φόρα-παρτίδα στην πιλοτή του πρώτου πολίτη του Αμαρουσίου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως κάτι… τρέχει. Κάτι δεν πάει καλά.

Θα σκεφτεί κάποιος, «ως δημότης Αμαρουσίου καλά κάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Δήμου» αλλά πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος πως ο κ. Πατούλης διαμένει στην Πεύκη… Όπως γίνεται αντιληπτό, δημότης Πεύκης χρησιμοποιεί -και- τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου. Αν ο «Καλλικράτης» προέβλεπε την συνένωση των δύο Δήμων τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Μάλιστα, η ίδια καταγγελία αναφέρει πως επισκέφθηκαν την οικία του -και- τεχνικοί του Δήμου. Ο λόγος; Άγνωστος. Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις. «Κύριε Δήμαρχε, σας επισκέφθηκαν όντως τεχνικοί και για ποιο λόγο»; Όπως διαφαίνεται στη φωτογραφία υπάρχει ένας εργαζόμενος επάνω στην καρότσα του φορτηγού. Η στάση του σώματός του «προδίδει» πως εργάζεται. Δεν πήγε για βόλτα.

«Οι δημόσιοι-δημοτικοί υπάλληλοι πληρώνονται για να εκτελούν εργασίες στο σπίτι του Δημάρχου; Μήπως προορίζονται να εξυπηρετούν τις ανάγκες των δημοτών»;

Αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της δημοτικής Αρχής.

Εν τέλει, αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να μας στέλνετε τις καταγγελίες σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@dimarxe.gr.

Aπό το dimarxe.gr

Advertisements